Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloggen instructie

Gepubliceerd op: 05 oktober 2021

Vakantietijd - Helpdesk 

Wegens vakanties bij DCS vragen we u contact op te nemen met:

  • de afdeling Inkoop van het Slingeland Ziekenhuis als u vragen heeft over een bestelling of deze liever telefonisch doorgeeft. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op tel. (0314) 329416.
  • als u problemen ervaart met inloggen of uw account is geblokkeerd kunt u mailen met communicatie@slingeland.nl


 

Om gebruik te maken van de webshop Bestellijst of om de resultaten van de kwaliteitsrondzending in te voeren, dient u in te loggen.  Dit kan met het account dat u vanuit DCS heeft ontvangen. 

Account aanvragen

Bent u verwijzer en heeft u nog geen account voor DCS? Neem dan contact op met het Diagnostisch centrum Slingeland (via mail dcs@slingeland.nl) dan maken we een account voor u aan. 

Wachtwoord vergeten

Op de inlogpagina vindt u een link naar 'wachtwoord vergeten'. U kunt daar de gebruikersnaam of het e-mailadres waarmee uw account is geregistreerd opgeven. Daarna kunt u het wachtwoord resetten. U ontvangt een e-mail. 

Account geblokkeerd

Als u te vaak met een foutieve gebruikersnaam of wachtwoord probeert in te loggen, wordt uw account geblokkeerd. Dit gebeurt uit veiligheidsoverwegingen. U dient contact op te nemen met dcs@slingeland.nl om uw account te deblokkeren. 

 

Laatst bijgewerkt op: 02 augustus 2022

kchl-01-th.jpg
De Pre-analytische module (PAM) neemt werk uithanden van analisten